Trasllat a Can Batlló

A l’octubre del 2021, Ajuntament de Barcelona ha iniciat el procés de transformació de l’antic recinte industrial de Can Batlló, del districte Sants-Monjuïc, en un espai verd de 26.000m2. 

Aquest espai es convertirà en un bosc urbà travessat per un rierol i comptarà amb diversos equipaments municipals, com zones infantils, un skatepark, zones de pic-nic, un petit jardí botànic o la nova escola-institut Cal Maiol.

Es preveu que el setembre de 2024-25, la nostra escola comenci el curs al nou edifici i que el nostre alumnat pugui gaudir d’unes instal·lacions i equipaments completament nous. 

Prèviament a la construcció es va convocar un concurs per la licitació de l’obra. Un jurat format per membres de l’Ajuntament, escola i del districte van creure que el projecte que s’adequava a les necessitats educatives era l’anomenat Face to face. 

En aquests enllaços podreu veure les característiques del projecte guanyador i altres informacions rellevants.

Face to face 01
Face to face 02